BM. LEGANÉS 40 – CALVO XIRIA 38

Calvo Xiria: Quique, Alberto (13), Nahuel (2), Javi Zas (8), Hernán (1), Marcos (2) e Carlos (5) – equipo inicial – Víctor, Cuco, Queco, Chimpo (5), Dubra, Álex e Pablo ( 2 ).

Bm. Leganés: Luis, Eduardo (3), Ínigo (3), Antonio (13), Óscar (4), Sergio (1) e Molina (3) – equipo inicial – Bernardo, Iván (2), Paer (2), Javier, Jorge , César (7) e Felipe (2).

Colexiados:

Parciais cada 5 min: 5-3, 9-7, 14-12, 15-13, 18-15, 20-17, 24-22, 27-23, 29-27, 32-31, 34-35, 40-38

O Calvo Xiria perde ante o Bm. Leganés por 40-38 (20-17).

A victoria negouse novamente ós de Gregorio Vendrell nun encontro marcado pola ausencia de defensas e pola incerteza no tanteo. Así e todo os carballeses que foran por detrás durante todo partido, chegaron aos 5 últimos minutos cunha renda de 1 gol, pero a falta de 3 minutos para o remate unha dubidosa exclusión de Marcos daba folgos aos madrileños que finalmente conquerían a victoria. No capítulo de destacados, non parece oportuno mecionar a ninguén que encaixe 40 ou 38 goles.