GARAYSA XIRIA 23 – Dep. Cimáns OAR «A» 27

30/03/2004 17ª XORNADA

GARAYSA XIRIA: Guillín, Nico, Martín, Joaquín (11), Jesús (4), Manuel (4), Eloy (1), Óscar (2), Norberto (1).

DEPORTES CIMANS O.A.R “A”: Carlos (2), Nicolás (5), Víctor (2), Jesús (5), Daniel, Adrián (5), Antonio, Alberto (1), Víctor Pardo (3), Luis (4), David, Brais.
O Garaysa Xiria caeu fronte ó segundo clasificado Dep. Cimáns OAR “A” por 23-27.

Gran encontro dos carballeses que lle plantaron cara en todo momento a un dos rivais mais fortes da competición. Os rapaces de Fernando Vázquez foron por diante no electrónico ata o minuto 29 de partido, gracias a una agresiva defensa e un veloz ataque posicional sen case perdas de balón. Pero nos primeiros minutos da segunda metade os herculinos fixéronse con control do xogo, ademais esto coincidiu coa saída da pista do maior baluarte ofensivo dos de Carballo, Joaquín, que tivo que ser atendido dun golpe e estivo uns minutos fora do encontro. A partires de ese intre os coruñeses souberon administra-la renda ata o remate do encontro. Con esta derrota os carballeses perden a remota opción matemática que lles quedaba para acabar na terceira praza da táboa clasificatoria, praza que finalmente ocupará o Esc. Mpal. de Camariñas.