Os erros de lanzamento cústanlle o partido ó Marmoleria José Rey

Desprazámonos a novo mesoiro, cunhas ideas de xogo moi marcadas, nos primeiros minutos costou entrar un pouco en dinámica pero si íamos conseguindo situacións de ataque claras, pero os continuos erros de lanzamento non nos permitía poñernos por diante no marcador, ainda así conseguimos levar as tablas ao descanso cun 10-10 no luminoso.

Na segunda parte o partido seguíu o mesmo camiño, o xiria seguia mal de cara aos lanzamentos, mentres que o linea 21 xogou ben suas cartas e ía conseguindo pequenas vantaxes que chegaron hasta poñerse 5 por riba nos últimos 5 minutos. Un cambio na defensa neses íntres, permitiu ao xiria ter balón  para poñerse 1 por abaixo a falta de 25 segundos, pero a falta de precisión e a actuación do porteiro local fixeron rematar o encontro cun 24-22.

Linea 21   24 (10+14): Hugo Bello, Adrian Rio (3), Pablo Castiñeira, Alvaro Penabán , Samuel Costa(9), Rubén Sampaio(1), Daniel Sampaio(2), Jorge Sanches (1), Marcos Vidal (4), Daniel Gonzalez, Dani Martinez(1), Hugo Santiago.

Marmolería José Rey   22 (10+12): Alex Tato, Ángel Villar, Bruno Facal (3), Dani Bello(2), Hugo García (4), Manu Rey (1), Manu Pérez(4), Manu García, Marcos Amarelle (4), Miguel Cambon(4), Samu Quintela.