TIRSO DE MOLINA 23 – ASESORÍA SUEIRO XIRIA 30

2/11/2003 3ª XORNADA

O Asesoría Sueiro Xiria conqueríu unha nova victoria ante o Tirso de Molina de Ferrol por 23-30 na 3ª xornada da Fase Territorial da Liga Xuvenil.

Partido mais complicado do que se podía prever nun principio, xa que o horarario don encontro, 11 da mañá do sábado, e a baixa temperatura non foron os mellores aliados do cadro carballés. Se a esto se lle engade unha salida demesiado relaxada dos pupilos de Marcos Rodríguez encóntraselle explicación ó parcial inicial de 9-2 a prol do cador departamental. Nos primeiros 15 minutos a falta de eficacia en ataque e a inoperancia en defensa foron as notas predominantes no bando carballés namentres os ferroláns aproveitaban o desconcerto inicial para marcar amplas diferencias.

A partir do minuto 13 o Xiria comezou a facerse forte en defensa e con rápidas transicións foi reducindo a doferencia no electrónico e foise ó descanso cunha renda a favor de 3 goles.

Na segunda metade o Tirso non inquietou ó conxunto carballés que foi abrindo brecha no marcador e que incluso poido ser maior de non ser polos desatinados que estiveron os xogadores no lanzamento ó longo de todo o encontro.

TIRSO DE MOLINA: Alejandro, Jesús ( 3 ), Hugo ( 1 ), Iago, Andrés (4 ), José ( 8 ) e Horacio ( 2 ) -equipo inicial- Francisco, Pedro, Enrique, Pablo, Alvaro, Javier ( 3 ) e Eneko.

ASESORÍA SUEIRO XIRIA: Miguel, Cuco ( 1 ), Fernando ( 3 ), Dubra ( 2 ), Chimpo ( 5 ), Carlos ( 5 ) e Queco -equipo inicial- Enrique, Roger ( 3 ), Bruno ( 1 ), Hugo ( 1 ), Pablo ( 6 ), , Álex ( 3 ) e Gonzalo.

5-1 / 8-2 / 9-6 / 9-9 / 11-12 / 12-15 / 14-18 / 15-20 / 17-21 / 20-22 / 20-26 / 23-30

O colexiado Sr. Rodríguez Pérez tivo unha froxa actuación para os dous equipos.