= 4 – 6

= 10 – 6

= 10 – 1

Manuel R.(11), Xurxo(10), Manuel P.(6), Alejandro, Daniel(6), Martín, Ángel(5)

Desde o inicio do partido, os xogadores do Telepizza Carballo Xiria mostrábanse superiores o sea rival, presionando cada un a súa marca e ocupando os espazos libres da zona de xogo, atopando así con clara facilidad a portería rival e recuperacións de balón. Cabe destacar a falta de movilidades dos xogadores no segundo cuarto, así como a gran cantidade de lanzamentos errados sós frente o porteiro, dando lugar a derrota do xiria neste tempo. Nos seguintes cuartos o xiria voltou a encontrar esa movilidade e acerto no tiro, sendo estes un calco do primeiro.

Grupo Lemaco Xiria – Grabados Calvo Arteixo

= 7 – 3

= 15 – 2

= 12 – 3

= 7 – 6

Candela(6), Catalina(5), Duna(1), Lara S.(7), Lara H.(4), Leticia(14), Mara(2), Sara, Elena(2), Nerea

O Grupo Lemaco Xiria comezou o partido cunha gran intensidade defensiva, a cal permitía robar balóns con moita facilidade as xogadoras e perpetrar na portería rival. No último cuarto, unha serie de despistes defensivos e imprecisión nos lanzamentos, provocaron que o seu rival chegara a acercarse no marcador hasta o definitivo 7 – 6.

LK  Xiria – Camariñas A

= 12 – 1

= 8 – 4

= 13 – 9

= 15 – 4

O LK Xiria mostrouse moi superior ao seu rival desde o inicio do encontro. A boa defensa e a rapidez e verticalidad fronte á portería contraria despois de recuperación de balón, foron claves para que os de Carballo terminasen o partido cun marcador folgado ao seu favor, mostrándose superior en todas as fases do xogo ao seu rival no día de hoxe.

Miguel Cambón (9), Manuel Muñoz (4), Antón Pardiñas (2), Lucas Amado, Diego Barbeira (1), Pablo Veiga (22), Henrique Traba (10).

Laber  Xiria – Camariñas A

= 9 – 7

= 5 – 6

= 7 – 5

= 8 – 4

Partido duro e igualado o que afrontou o Laber Xiria fronte ao Camariñas B e lección de casta, de decoro e de carácter do equipo de Carballo que, lonxe de acovardarse ante a contundencia defensiva do seu rival, veu arriba e presentou batalla coa mesma intensidade e dureza que os locais, véndose un partido de poder a poder onde os bergantiñáns resolveron por 6-2 un meritorio triunfo nun encontro moi completo.

Álvaro (1), Manuel García, Brais Suárez (1), Erik Vázquez (10), Maxi (2), Marcos Amarelle (12), Gugo García (3).