Boa imaxe do Garaysa Feminino

Nesta xornada de sábado deuse lugar o partido que enfrontaba o Garaysa Xiria e o Parrillada La Ronda Arteixo no pavillón do CEIP FOGAR.

O partido comezaría cas xogadoras do Garaysa moi fortes en defensa, activas na disuasión e recuperando balóns, facendo que as xogadoras rivais non foran capaces nin de acercarse a 9 metros. Esta gran intensidad e defensiva propiciou que as xogadoras do Garaysa sólo encaixaran 2 tantos nos primeiros 10 minutos do encontro. A continuación do partido seguiu ca misma intensidade defensiva, malia unha serie de despiertes en defensa permitiron o Arteixo anotar goles de maneira sencilla. O cal xa se distanciaba pouco a pouco no electrónico.

O comezo da segunda parte as xogadoras do Xiria parecía que volvían a intensidade defensiva dos primeiros minutos, mais esto non durou moito e o Arteixo conseguía anotar con facilidade. Nesta segundo tempo o Arteixo propuxo unha defensa 3 – 3, facilitando así os movementos das xogadoras locais que chegaban fácilmente a liña dos seis metros, obligando así a volver as xogadoras de Arteixo con Seuss respectivo 6 – 0 habitual. O partido remataba cun resultado de 7 – 29 a favor das xogadoras de Parrillada La Ronda Arteixo, nun resultado no que podemos ver a melloría das xogadoras do Garaysa con respecto a resultados obtidos contra este rival.

Parrillada La Ronda Arteixo (29): Candela Puga(5), Paula Mato, Adela Alonso , Anheliz Alexander,  Lara Paratina(2), Paula Valderrazano (8), Marta Valderrazano(4), Diana Dozo(3), Lucía Ponte(2), Adriana Antonio, Nerea Pose(3), Triana Fernández (5)

Garaysa Xiria (7): Lucía Lema(p), Paula Abelenda, Stefanía Landri, Uxía Suárez, María García, María Patiño, Coral Ruibal (1), Candela Couto, Natalia Cancela (4), Ana Pombo, Lara Hernández (2)