Cómoda vitoria do Laber Xiria diante do Teucro

Laber Xiria 39 – S.D. Teucro 25 (20-11)

O equipo carballés amosouse moi superior ao seu rival durante os 60 minutos de xogo, aproveitou o equipo para probar diferentes sistemas tanto no ataque coma na defensa en espera dos vindeiros compromisos.
Ben asentado no 5:1 defensivo e rápido e resolutivo na contra, o Laber sitiouse en apenas 10 minutos cunha diferenza suficiente grande para poder disputar o resto de encontro con garantías de vitoria, xa no descanso dominaba o marcador cun 20 a 11.
Dado o resultado a relaxación fixo mella por momentos no equipo e o Xiria intentou suplila con variantes e moitos trocos dos xogadores.
Partido sen máis historia, e agardando outros compromisos para seguir progresando

Laber Xiria 39 (20): Diego Lema, Julio Ferreiro e Pedro Pena (porteiros) Iker Martínez 4, Alex Gómez 10, Mario Cancela 8, Dani Mallo 5, Franco Rial 1, Aaron Rodríguez 1, Diego Antelo 3, Toni Calvelo 4, Carlos Varela, Pablo Esmorís 1, Fer Mallo 2, Alex Puñal

S.D. Teucro 25 (11): Lois García e Miguel Jiménez (porteiros) Enrique Fernández, David Chan, Diego Fernández, Vicente Domínguez 6, Martín González 5, Juan Piñeiro 2, Diego fariña 5, Esteban Carballido 1, Sergio Blond e Manuel Rodríguez 6