Derrota do Garaysa B a pesares da gran segunda metade

Primeira derrota da tempada para o Garaysa Xiria B nun partido que se decidiu na primeira metade.

Garaysa Xiria 25 –  Línea 34

Garaysa Xiria: Dani Pan, Álvaro Cotelo, Andrés Gómez, Lucas Radio, Rodrigo Rama, Quintín Insua, Jorge Nielsen, Gonzalo García, Marco Núñez, Óscar Longueira, Héctor Dubra.

Incidencias:  Partido correspondente á 5ª xornada da Liga Prata infantil masculina disputado no Pavillón Vila de Noia (Carballo).

Comezaba o partido cun Garaysa moi dubitativo ante a defensa 6:0 do Línea 21 onde lle estaba costando encontrar espacios ante un rival, que físicamente era superior.

Logo do descanso, e corrixindo algúns erros, o Garaysa Xiria saíu ao campo con outra actitude. A movilidade de balón apareciu e víronse minutos de moi bo balonmán que lles serviu aos de Carballo para gañar a segunda metade de 3 goles e acabar o partido con moi boas sensacións.

A próxima fin de semana o Garaysa Xiria B disputará o derbi fronte ó Oar Coruña.