Derrota do Garaysa Xiria na pista do Balonmán Cangas

O Garaysa Xiria perde en Cangas a pesares dun gran inicio de partido, e pasa a ocupar a 6ª praza na Liga Infantil Ouro.

Balonmán Cangas 28 – Garaysa Xiria 26

Garaysa Xiria: Pablo Fraga, Álvaro Gómez, Lucas Fajardo, Rubén Nogareda, Marcos Varela, Nicolás Cancela, Andrés Pedreira, Xano Rama, Andrés Pombo, Nicolás Mejuto, Unai Cotelo, Izan Cabeza, Xabi Fernández, Hugo Rivas.

Incidencias: Partido correspondente á 5ª xornada da Liga Ouro infantil masculina disputado no Pavillón Municipal de O Gatañal (Cangas).

O partido comezaba moi ben para os de Carballo, que conseguían saír enchufados en ataque e cunha defensa 6:0 moi cerrada atrás, con moitas axudas de todos. No minuto 15 da primeira metade o marcador reflexaba un 5-10 para os visitantes. Pasados esos minutos o equipo de Cangas reaccionou e chegados ao descanso conseguía poñerse por diante.
A segunda metade foi moi parexa ata o final, onde o Garaysa non supo desenvolverse nos momentos claves e iso costoulle a derrota.

O próximo partido do Garaysa Xiria será en 2 semanas fronte ó lider invicto Balonmán Lalín.