GARAYSA XIRIA 39 – BM AGOLADA 5

07/02/2005 14ª XORNADA

Garaysa Xiria: Raquel, Juana ( 1 ), Paula ( 5 ), Uxía ( 2 ), Yanin ( 5 ), Cristina ( 10 ), María ( 4 ) – equipo inicial – Marta ( 1 ), Adriana ( 1 ), Iria ( 2 ), Jessica ( 3 ), Sheila ( 3 ), Fernanda ( 2 ).

Bm. Agolada.: María, Tamara ( 1 ), Ana, Jacqueline ( 4 ), Fátima, Cristina – equipo inicial – Laura, Carlota, Eva, Beatriz.

O equipo xuvenil feminino Garaysa Xiria conqueriu unha cómoda victoria ante o Bm. Agolada en encontro aprazado por un contundente 39 – 5 ( 19 – 1 no descanso ).

Partido sen historia o disputado no Pavillón da Zona Escolar que dende o primeiro minuto estivo marcado pola defensa do Xiria e as fáciles saídas ó contraataque que propiciaba fáciles goles ante un inoperante equipo de Agolada que amosou moitas carencias, tanto en ataque coma en defensa.

O colexiado Sr. Vicente Pérez levou o encontro sen problemas.