IFECGAS PEREIRA XIRIA 35 – EPAAT OLEIROS 26

30/01/2005 12ª XORNADA

IFECGAS PEREIRA XIRIA: Guillín, Iago,Javi (2),Puente, Ramón (5), Joaquín (6), Manuel (8), Jesús (8), Norberto (3), Óscar (1), Juan, Caamaño, Efrén (1).

EPAAT OLEIROS: Ricardo, Rubén (1), Juan, Pablo, Adrián, Diego, Xérome, Bruno (7), Cristian (5), David (1), Brais (10), Alexandre (2).

O equipo local, debido a súa teórica superioridade, saltou á pista moi relaxado e sen concentración. A indolencia defensiva, as perdas de balón e os nefastos ataques solucionados en accións individuais eran a tónica predominante no cadro carballés. Esto propiciou que os primeiros minutos fosen moi igualados. Mediada esta primeira metade comezou a imporse a maios calidade dos de Carballo que fixo que o marcador ó descanso fose 16-10 para os de Fernando Vázquez.

A segunda metade dos carballeses foi aínda peor, a defensa continuaba sendo un coladeiro e o ataque posicional e contrataque seguían sen funcionar. O final remataba o encontro cun 35-26 no peor partido dos carballeses no que vai de competición.

Os colexiados David Rodríguez e Manuel Saavadre estiveron mal, sobre todo no plano disciplinario perdoando en varias ocasións ós xogadores locais.