Nova vitoria para o Calvo Xiria

Novena vitoria consecutiva para o Calvo Xiria, esta vez diante co Granitos Ibéricos Carballal, que serve para manter a primeira praza.

No primeiro encontro da tempada no CEIP Fogar as nosas amosaron a súa superioridade durante todo o encontro. Tras uns dez primeiros minutos plagados de imprecisións, o conxunto carballasés conseguiu evitar todas as tentativas rivais cunha intensa defensa 6:0. A abafante intensida defensiva permitía correr o Xiria e chegábase ó descanso cun abultado 19-5.

Tralo descanso, o ritmo local baixou, mais non o fixo así a diferenza no marcador. A defensa se recibía goles de lanzamentos moi lonxanos e a actuación coral en ataque cunha actuación moi coral onde volveu destacar a capacidade goleadora de Marta.

Final 33-13 e o Calvo Xiria vaise ó parón coliderando o liderado xunto co Bm. Cangas.