O Garaysa vence en Porriño

O Garaysa Xiria desprazábase a Porriño para disputar a 10a xornada de liga.  O Bm Porriño, un rival da zona baixa da táboa pero con poderío en certas situacións individuais. De este xeito o Garaysa viña co obxetivo de seguir sen ceder ningún punto ate o momento.

O partido comezou igualado. O Porriño aproveitaba a superioridade física de dous dos seus xogadores para conseguir anotar. No que se refire ao ataque o Garaysa non estaba acertado de cara ao lanzamento. Sen embargo co paso dos minutos a defensa puido axustar e frear ao ataque local e, con máis tranquilidade conseguían anotar os carballeses. De este xeito chegamos ao descanso con 10-17 para os Carballeses.

Na segunda metade o partido seguiu as mesmas trazas. O Garaysa un pouco máis acertado de cara ao gol, e comentendo algún despiste en defensa, pero conseguindo ser superior aos de Porriño.

O próximo partido antes do parón de nadal vai a ser contra o Bm Lalín ,un rival directo, o que se espera que sexa un partido moi reñido e disputado.

BALONMÁN PORRIÑO 22 (10+12) Nicolas Giraldez (5), David Rodríguez, Daniel Martínez (1), Daniel Ferreira, Josue Rodríguez, Xulio Fernández (11), Antón Lassen (1), Unai Soto, Francisco Pérez, Uriel Domínguez, Lucas Alexandre Antunes (4), Xoel  Rodríguez, Pablo Rodríguez.

GARAYSA XIRIA 36 (17+19) Hugo García (4) , Manuel Pérez (3), Pablo Suárez (10) , Xurxo Fraga (4), Marcos Amarelle (1) , Miguel Cambón (1) ,  Ángel Villar , Manuel Rey (5), Erik Vázquez (3) , Pablo Veiga (5), Daniel Bello (p).