O Marmolería José Rey deixa escapar dous puntos ante o Arteixo

O partido comezou cunha clara vantaxe dos visitantes, xa que o comezo dos locais non tivo acerto de cara o gol, un problema que se alongou durante todo o partido, algo tamen moi común nun equipo infantil de primer ano. En defensa o equipo local tuvo momentos de gran intensidade e acerto defensivo, co que chegamos ao descanso cun 9-18 no marcador. A segunda parte seguiu un pouco na mesma línea, o equipo visitante conseguia marcar goles rápidos de contraataque, xa que os locais estaban defendendo ben o bloque central nos ataques posicionais deles. O noso ataque atopaba ocasions de gol mais ou menos sinxelas, pero non conseguiamos transformar. O partido remata cun 22-32 no marcador, no cal os locais fixeron moitas situacions boas de partido, e seguimos na mellora deste equipo de primer ano.

Marmolería Jose Rey 22 (9-13): manu garcia, alex tato,Dani Bello(1),Manu Perez(7), Hugo Garcia (3), Manu Rey(10), Angel Villar, miguel cambon, Marcos amarelle(1), Manuel muñoz, Samu Quintela.

Arteixo Telepizza  32 (18+14): Alesandro Lopez, Elmer Martinez(10), Ivan Sousa(10), Alesandro Aller(5), Adrian novo(1), daniel gonzalez(1), Victor Gonzalez(3), Hugo Montero, Marcos Abelenda, Marcos Vazquez, Roi Mouron(1), Jairo Miguez(1).