O Marmolería José Rey volve de Culleredo cunha victoria

Segundo partido de liga, contra un culleredo que xa nos coñecía de pretempada e sabíamos que non ía ser fácil. Saímos moi ben en defensa, donde conseguimos un bo parcial de 1-4 al noso favor nos primeiro minutos, pero despois dun tempo morto seu, onde axustaron un pouco a defensa cunha boa intensidade e presión, comezamos a ter imprecisions de pase e continuidade. Axudándonos  dun bo traballo do pivote na subida a nove metros e xogando ca primeira linea, atopamos boas ocasións de gol, fomos ao descanso cunha pequena diferencia de tres goles,11-14.

Na segunda parte tiñamos claro que o xogo tiña que ser abrindo o campo cara as zonas exteriores, xa que os continuos ataques ao centro non estaban dando o resultado que esperabamos. Na segunda parte, cun pequenos cambios, atopamos máis comodidade a hora dos pases e dos desmarques, e así conseguimos unha ventaxa de ata 7 goles ao final do encontro, 21-27.

Culleredo Contrucciones Pereiro 21 (11+10) : marco(p), lucas(6), marcos(9),brais(1), yoel, teo(1), jorge(1),diego(1), juan (2),mario.

Marmoleria José Rey 27 (14+13): aaron rodriguez (7), manu muñoz(3), samuel quintela, manu perez(4), bruno facal(1), ángel villar (1),marcos amarelle(1), manu Rey(4), alex tato(p), dani bello (4), hugo garcia(2),  manu garcia(p).