PUNTA DEL ESTE XIRIA 44 – BM. RIVEIRA 0

19/02/2005 8ª XORNADA

PUNTA DEL ESTE XIRIA: Raquel, Patricia ( 6 ), Mariana ( 6 ), Juana ( 14 ), Jennifer ( 2 ), Cristina, Jessica ( 2 ) – equipo inicial – Marta, Iria ( 1 ), María ( 7 ), Berta ( 6 ).

BM RIVEIRA: Nerea, Marta, Rosa, María, Fernández, González, Sofía – equipo inicial – Aranzazu, Beatriz, Sara, Laura.

O equipo cadete feminino do Punta del Este Xiria conqueriu dous novos puntos ante o Bm. Riveira por un contundente 44 – 0 ( 23 – 0 ó descanso).

Podería ter durado o partido dez minutos xa que o marcador xa amosaba un 8 – 0 a favor das carballesas que o único que tiveron que facer foi esperar a que o equipo de Riveira perdese o balón para sair ó contraataque para acadar goles moi doados.

A vindeira xornada o Punta del Este Xiria desprázase a Narón para disputar o penúltimo encontro da liga provincial que se acabou por convertir nun mero trámite para a disputa do campionato galego.