CALVO XIRIA 27 – REDCOM CHAPELA 19

O Calvo Xiria derrotou 27-19 ó Redcom Chapela no último partido da primeira volta quedando así no quinto posto a tres puntos do segundo clasificado.

Na primeira metade a relaxación defensiva dos carballeses mantivo na loita ós vigueses que non crían o que estaba a acontecer. Resultado ó descanso 14-14.

O segundo período comezou dun xeito ben diferente e a intensidade defensiva e a actuación dos porteiros, fixeron que os visitantes conseguiran só un gol en 17 minutos. Impúxose, aínda que tarde, a lóxica e a victoria quedou na casa.

Aliñacións

Polo Calvo Xiria:Xurxo, Marcos ( 3 ), Fernando ( 3 ), Quique ( 2 ), Jordi ( 13 ), Ofi ( 4 ) e Tom ( 2 ) – equipo inicial – Víctor, Mario ( ), Pablo ( ), Alberto ( ), Javi Zas ( ) e Suso ( ).

Polo Redcom Chapela:Simón, Pablo ( 2 ), Filgueira ( 3 ), Isaac ( 2 ), Calvo ( ), Enrique ( 1 ) e Muíños ( 2 ) – equipo inicial – José ( 1 ), Decu ( 6 ), César ( 1 ), Aitor ( 1 ) e Amador ( ).

Marcador cada 5 minutos: 4-2 / 6-6 / 8-8 / 10-9 / 13-12 / 14-14 / 15-15 / 19-15 / 20-15 / 22-18 / 26-19 / 27-19

ACTA Nº: 2.002-2.003.04.02.13.07