PUNTA DEL ESTE XIRIA 24 – MAT ATL NARÓN 27

Punta del Este Xiria 24 (11-13): Sara, Cristina(3), Sheila(10), Berta(4), Marta(3), Mariana(4), y Olalla, siete inicial, Tamara, Patricia y Carla.

Mat. Atlántico Narón 27 (12-15): Angela, Berta(2), Sofia(5), Alicia(11), Marta, Noelia(4), e Iris(5), siete inicial, Silvia, Raquel, Fatima, Eva y Estefania.

Partido igualado durante os sesenta minutos, onde os erros nos minutos finais foron decisivos para que as locais non conseguiran a guinda ó partido realizado. A igualdade foi máxima e as diferencias no marcador non fueron máis aló dos 2 goles, chegçandose cun apretadísimo 11-12 ó término da primeira metade. O segundo tempo foi similar e o partido non se definiu ata que as de Narón lograron unha diferencia de 3 goles nos dous últimos minutos de partido. A clave do partido foron os tres balóns consecutivos perdidos polas carballesas en situacións tácticas definidas con anterioridade. A falta de concentración volveu a ser clave.