Derrota para o Marmolería José Rey nos últimos minutos

Comezamos esta liga xogando na casa, fronte Bm Arteixo, equipo moi comepetitivo e que ía a poñer as cousas moi difíciles. O Marmoleria comezou atopando boas situacións en ataque ,en zonas exteriores, con boas penetracions por parte dos seus laterais. En defensa non conseguiamos os obxectivos, xa que nos viamos superados en zonas centrais moitas veces. Esto levounos ao descansa cun 11-10 no marcador.

Na segunda parte, saimos moi ben en ataque e en defensa, moi intensos de pernas e acertados de cara o lanzamento, esto levounos a subir algún contraataque , unha das nosas mellores armas.Sin  embargo, nos últimos 10 minutos volveron as imprecisións e os nervios, e isto propiciou que o Bm arteixo conseguira levarse o partido nos derradeiro minutos cun 20-22.

Marmoleria Jose Rey Xiria 20(11+9): Manuel garcia(p), Alex Tato(p), Miguel cambon (5),Hugo Garcia(1), Manu Rey(8), Marcos Amarelle(3),Angel Villar, Bruno Facal, Manuel Perez(3),Samuel Quintela, Manuel Muñoz.

Arteixo telepizza 22 (10+12):Alesandro Lopez(2), Elmen Manjez, Ivan Sousa, Alesandro Allen(6), Adrian Novo, Daniel Gonzalez(5), Victor Gonzalez, Hugo Montero, Marcos Abelenda(7)