O Laber vence con autoridade

O pasado sábado enfrontábase o Laber Xiria contra o Recambios Infra Lucus, no partido de volta correspondente á xornada 5 da primeira fase da tempada.

En este partido o Laber saliu máis centrada ca no partido disputado en Lugo e, xa nos primeiros minutos conseguiu unha renta considerable grazas a aproveitar os erros dos lucenses en ataque con rápidas contras. Sen embargo, a partir do minuto 15 o ritmo do partido baixou e o equipo carballés non conseguiu facer ningún parcial ao seu favor, derivado da falta de verticalidade e, en consecuencia de acerto no ataque. Sin embargo o equipo carballés conseguía marchar ao descanso con 16-7 no marcador.

Na segunda metade o Laber a pesar de levar ventaxa conseguía manter a intensidade e continuar co seu modelo de xogo. Un obxetivo cumplido foi non baixar a intensidade co paso dos minutos e, de este xeito conseguiu aumentar a ventaxa no marcador nun partido que soupo mostrarse superior.