Bo resultado do Marmoleria José Rey na súa saída a Camariñas.

Os de carballo saliron moi ben no inicio do encontro, en defensa conseguiamos roubar balons e provocar perdidas dos de camariñas que non acabaron de atopar o camiño cara o gol nos primeiros intres de partido.

Os visitantes tuveron un momento de relaxacion e despiste no cal o camariñas apreta mais o marcador,pero os visitantes liderarán o luminoso todo o encontro.

Na segunda parte un pouco do mesmo, o xiria seguía mantendo un bo nivel defensivo e fluidez no ataque, no cal atoparon claras ocasions de gol, pese aos erros de lanzamentos que tuvemos. A falta de menos de 10 minutos para o remate do partido, unha tarxeta vermella a un xogador dos locais e unha exclusión ao entrenador, deixa aos camariñans con 4 xogadores no campo, momento que os visitantes aproveitan para romper o partido e poñer un marcador final de 24-34.

Gran comezo e liga despois do parón navideño para os de carballo, que siguen na pelea de todo o posible nesta liga.

Camariñas: Dani Paz(11), Pablo Pasantes(8), Gabriel Blanco(1), Jesus Sar(3), Daniel Eiranova(2).

Marmolería José Rey: Dani bello(5), Hugo Garcia(3), Manuel Muñoz(3), Manu Perez(5), Angel Villar(1), Marcos Amarelle(7), Manu Rey(4), Miguel Cambon(7).