Nova vitoria do Metalúrgica BB Xiria fronte un gran Línea 21.

Os locais saíron moi concentrados e cas ideas moi claras, os primeiros minutos foron os locais os que dominaron o encontro, esto posibilitou unha boa ventaxa no luminoso ao longo do encontro. O resto da primeira parte abos equipos amosaron un bo xogo en ataque que non se viu tan reflexado por erros de lanzamento e imprecisións nos pases.
A sgunda metade foi moi similiar, os locais continuaban mandando no marcador e pouco a pouco axustando a defensa. Rematamos o encontro cun 26-21 , que nos indica o gran traballo e mellora que estan a realizar os nosos infantís.

Metalúrgica BB Xiria (17 + 9): Anton Pardinas, Henrique Traba(8), Alvaro Garcia, Daniel Periscal (6), Diego Mourelle (5), Jorge Rodriguez, Yago Sande, Marcos Suarez (5), Brais suarez (1), Diego Barbeira, Simon Vina, Maxi Diaz (1).

BM Linea 21 (13+8): Jorge Sanchez, Alvaro Penabad, Segundo Suarez(5), Daniel Quelle, Brais Rodriguez(4), Daniel Cruz (5), Martin Vinagre (1), Anton Faraldo, Diego Dopazo.