Importante vitoria a domicilio do Garaysa Xiria.

Primeira viaxe longa para o Garaysa Xiria, viaxamos ata cangas para xogar ante o luceros.

O partido comezou moi ben para os visitantes, que saíron moi intensos e concentrados ao terreo de xogo. Nos primeiros dez minutos de encontro o luminoso marcaba un 5-10, ventaxa que se mantuvo e se foi ampliando ao noso favor durante toda a primeira parte. Mantivemos um bo nivel en ataque, e boa intensidade defensiva, que pese a ter algun erro, a intensidade e as axudas en defensa marcaron a diferencia, permitíndonos ir ao descanso cun 9-21.

Na segunda metade o encontro seguía co mesmo ritmo, pero os nosos atoparonse cunha gran racha do porteiro local, que permitía ao Luceros seguir vivo no encontro. Pero os nosos, pese aos erros de lanzamento seguiron pelexando e competindo a gran nivel hasta chegar a un 20-34 final.

Luceros (9+11): Abraham Martinez (6), Mateo Hernandez, Pablo Dasilva(1),Marcos Varela (5), Nicolas Graña(4), Iker Ban(3) , Adrian Chapela, Hugo Mora, Xabier Codeiro(1).

Garaysa Xiria (21+13): Anton Pardiñas, Henrique Traba(5), Alvaro Garcia(5), Diego Mourelle(3), Yago Sande, Marcos Suarez(6), Brais Suarez(1), Maximo Dias(1), Nicolas Cancela(9), Lucas amado.