PUNTA DEL ESTE XIRIA 47 – EPAAT OLEIROS 2

13/02/2005 7ª XORNADA

PUNTA DEL ESTE XIRIA: Raquel, Patricia ( 4 ), Mariana ( 1 ), Sheila ( 3 ), Jennifer ( 3 ), Cristina, Jessica – equipo inicial – Marta ( 5 ), Juana ( 16 ), Iria ( 9 ), María ( 4 ), Berta ( 2 ).

EPAAT OLEIROS: Alba, Daiana, Nerea, Marianella, Tamara, Raquel, Naiara – equipo inicial – Rodríguez, Paula, Iria, Rodríguez ( 2 ), Irene, Patricia, Rosende.

O equipo cadete feminino do Punta del Este Xiria acadou unha comodísima victoria ante o Bm. Oleiros por unha ampla diferencia 47 – 2 ( 25 – 0 no descanso ).

Inoperancia total do equipo de Oleiros no seu ataque que remataba case sempre en cómodos contraataques do equipo carballés que non tivo dende o primeiro minuto rival na pista e que con cómodos lanzamentos conqueriu rápidamente unha gran diferencia no electrónico que non fixo mais que crecer co paso dos minutos.

A vindeira xornada o Punta del Este Xiria recibe no Pavillón da Zona Escolar o sábado ás doce e media o Bm. Riveira.

O colexiado Sr. Santos Dobaño foi un mero espectador do encontro.